Søg på CXOtube

Master Class Niels Brock Executive MBA & Middelsex University London MBA Programme

20.01.2017

8 personers hold af MBA studerende fra Niels Brock Executive deltager i foråret i en særlig Master Class i involverende kommunikation med Direktør Per Leth-Nissen, CXOTube som underviser.


Deltagerens verbale kommunikation og det personlige lederskab styrkes markant i Master Class'en.
Med udgangspunkt i den enkeltes kommunikationstalent, deltagerens behov og udviklingsønsker gennemføres en erkendelsesbaseret læring, der gennem involverende og individuelle processer erfaringsmæssigt sikrer et højt udbytte på kort tid. Undervisningen veksler mellem individuel refleksion og øvelser i plenum. Deltagerne skal ikke passe ind i en prædefineret kommunikationskasse. Med afsæt i den enkeltes kommunikationstalent finder og definerer deltageren sammen med underviseren sin egen kommunikationsstil.

Undervisningen stimulerer det naturlige kropssprog ved at bringe deltagerne ”hjem til sig selv”. Til der, hvor der ikke tænkes på, hvad der kropsligt er ”rigtigt” at gøre i formidlingsmæssige sammenhænge, men hvor det opstår naturligt, når vi er sammen med den, vi er og det, vi står for.

Deltagerne får en lang række kommunikationsværktøjer, der sammen med individuelt tilrettet undervisning i plenum, gruppeprocesser og inspirerende klarhed sikrer et højt udbytte for ambitiøse kursister, der investerer sig selv, og som vil have styrket deres gennemslagskraft.


Med ønsket om en inspirerende dag

Per Leth-Nissen,

Direktør
CXOTube.com
+45 2644 1727
per@cxotube.com


Tags :
Kategori:
Hits: 0